Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Szkoła kupi 15 ton owoców i warzyw

2014-10-16 11:55

Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół Elektronicznych , ul. Wojciechowska 38, 20-704 Lublin, woj. lubelskie, tel. 0-81 5256446, 5253745, faks 0-81 5256446,.

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie Zamawiającemu artykułów żywnościowych w oparciu o odrębne zamówienia asortymentowe i ilościowe składane telefonicznie lub faxem przez upoważnionych pracowników Zamawiającego:
Część 2 - Dostawa warzyw i owoców.
1
Buraki czerwone – świeże, czyste, bez uszkodzeń, workowane 10 -15 kg
kg 450 5
2
Cebula klasa I -  czysta, cała bez uszkodzeń i kiełków, bez oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych, worek ażurowy typu siatka 10- 15 kg
kg 450 5
3
Cebula czerwona klasa I – cała bez uszkodzeń i kiełków, bez oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych, worek ażurowy 5 kg
kg 90 5
4
Marchew I gat. -  świeża, czysta, bez uszkodzeń, oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych, workowana 10-15 kg
kg 950 5
5
Ziemniaki jadalne, średniej wielości,  jednoodmianowe dostawy, bez uszkodzeń, plam chorobowych i kiełków, workowane 10-15 kg
kg 9000 5
6
Kapusta biała o świeżym wyglądzie bez uszkodzeń i zanieczyszczeń, oznak przemrożenia, oznak gnilnych
kg 320 5
7
Kapusta pekińska klasa I – świeża, bez uszkodzeń, bez oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych
kg 330 5
8
Pietruszka prawdziwa korzeń - czysta bez uszkodzeń, workowana  5 -10 kg
kg 300 5
9 Por –  świeży, bez oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych kg 100 5
10
Seler korzeń - czysty, bez uszkodzeń, workowany 5 – 10 kg
kg 300 5
11
Papryka czerwona – świeża, bez uszkodzeń i zanieczyszczeń
kg 350 5
12 Fasola Jaś - suchy,  opakowania 0,5 – 5 kg kg 50 5
13 Groch łupany - opakowania 0,5 – 5 kg kg 25 5
14
Pomidory – świeże, szklarnia, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń
kg 550 5
15
Ogórki zielone - świeże, szklarnia, czyste, bez uszkodzeń
kg 550 5
16
Rzodkiewka - pęczek min. 15 szt., klasa I, bez oznak chorobowych, więdnięcia, zepsucia i odleżyn gnilnych
szt. 500 5
17 Koper – pęczek, świeży, nie zwiędnięty, sprężysty szt. 550 5
18
Natka pietruszki – pęczek, nie zwiędnięta, bez oznak gnicia
szt. 750 5
19 Kapusta włoska – główka, o świeżym wyglądzie bez uszkodzeń i zanieczyszczeń, oznak przemrożenia, oznak gnilnych
szt. 250 5
20 Kapusta czerwona - o świeżym wyglądzie, bez uszkodzeń i zanieczyszczeń, oznak przemrożenia, oznak gnilnych
kg 120 5
21 Kapusta kwaszona  - w wiadrach 5 – 10 kg kg 530 8
22
Pieczarki świeże - nie rozwinięte, bez uszkodzeń i pleśni
kg 200 5
23 Ogórki kwaszone  - z przyprawami, zdrowe, twarde, o właściwym zapachu, bez oznak pleśni, wiadro 3 - 5 kg
kg 200 8
24 Czosnek - główka min. 50 g, produkcji polskiej szt. 190 5 25 Szczaw świeży (w sezonie) - liście sprężyste, bez oznak gnicia, barwa intensywnie zielona, pakowany  w worek kg 6 5
26
Szczypior - pęczek, świeży, zielony, bez oznak więdnięcia i gnicia
szt. 1120 5
27
Ziemniaki młode (w sezonie) - jednoodmianowe dostawy, bez uszkodzeń, workowane 10 – 15 kg
kg 250 5
28
Ogórek zielony gruntowy (w sezonie) - świeży, czysty, bez uszkodzeń
kg 100 5
29
Pomidor gruntowy (w sezonie) - świeży, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń
kg 75 5
30
Kapusta biała młoda (w sezonie) - o świeżym wyglądzie, bez uszkodzeń i zanieczyszczeń, bez oznak bytowania szkodników, przemrożenia, gnilnych
szt. 120 5
31
Buraki – botwina pęczki o świeżym wyglądzie, nie zwiędnięta, bez oznak przemrożenia, gnilnych
szt. 40 5
32
Kalafior - świeży, czysty, bez uszkodzeń i zanieczyszczeń, bez oznak chorobowych i przemrożenia
szt. 40 5
33
Sałata z gruntu (w sezonie) - świeża bez oznak więdnięcia
szt. 400 5
34 Sałata szklarniowa jakość pierwsza szt 160 5
35 Sałata lodowa   jakość pierwsza szt 150 5
36
Truskawki świeże (w sezonie maj, czerwiec) - bez oznak gnicia i pleśni
kg 20 5
37 Jabłka deserowe - bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 800 5
38
Brzoskwinie gat. I - zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia
kg 45 5
39 Gruszki deserowe - bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 100 5
40 Nektarynki gat. I  - bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 130 5
41 Banany żółte - bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 540 8
42 Cytryny gat. I - bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 95 8
43 Mandarynki gat. I - bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 100 8
44 Pomarańcze gat. I - bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 360 8
45 Kiwi gat. I – bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 60 8

Pełna treść ogłoszenia: www.bip.lublin.eu/bip/zse/index.php?t=200&id=46846

Termin składania wniosków upływa: 22.10.2014 godzina 14:30, miejsce: Zespół Szkół Elektronicznych w Lublinie, ul. Wojciechowska 38, 20-704 Lublin , pokój nr 7 - sekretariat.

Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, lubelskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem