Przetarg na dostawę 7 ton owoców i warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Ochotnicze Hufce Pracy - Małopolska Wojewódzka Komenda w Krakowie , al. J. Słowackiego 44, 30-018 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6330706, faks 012 6330706.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy w Nowym Sączu, ul. Rejtana 18. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
Owoce i warzywa świeże oraz przetworzone:
1. Brokuły mrożone 1 kg 40
2. Buraczki konserwowe 0,9l 1 szt. 30
3. Chrzan tarty-słoik 350g 1 szt. 200
4. Dżem brzoskwiniowy 300g 1 szt. 100
5. Dżem czarna porzeczka 300g 1 szt. 100
6. Dżem truskawkowy 300g 1 szt. 120
7. Dżem wiśniowy 300g 1 szt. 120
8. Fasolka konserwowa biała 400g 1 szt. 60
9. Fasolka konserwowa czerwona 400g 1 szt. 80
10. Fasolka szparagowa mrożona 1 kg 160
11. Groszek konserwowy 400g 1 szt. 160
12. Kalafior mrożony 1 kg 30
13. Kapusta czerwona słoik 0,9l 1 szt. 40
14. Kapusta kiszona 1 kg 500
15. Koncentrat pomidorowy 1 kg 100
16. Kukurydza konserwowa 1 kg 10
17. Marchewka mrożona 1 kg 90
18. Marmolada owocowa 1 kg 15
19. Mieszana jarzynowa 1 kg 300
20. Mieszanka kompotowa 1 kg 200
21. Ogórek kiszony 0,9l 1 szt. 100
22. Ogórek konserwowy 0,9l 1 szt. 300
23. Papryka konserwowa 0,9l 1 szt. 120
24. Pieczarki konserwowe 0,9l 1 szt. 50
25. Seler konserwowy 0,9l 1 szt. 50
26. Sok grejfrutowy 2l 1 szt. 100
27. Sok jabłkowy 2l 1 szt. 100
28. Sok z czarnej porzeczki 2l 1 szt. 100
29. Syrop malinowy- koncentrat 6,5l 1 szt. 10
30. Syrop pomarańczowy koncentrat 6,5l 1 szt. 6
31. Syrop wiśniowy- koncentrat 6,5l 1 szt. 6
32. Śliwki kalifornijskie 1 kg 3
33. Truskawki mrożone 1 kg 60
34. Wiśnie mrożone 1 kg 10
35. Groszek zielony mrożony 1 kg 20
36. Frytki mrożone 1 kg 300
37. Winogrona 1 kg 20
38. Por świeży 1 szt. 56
39. Mandarynka 1 kg 30
40. Brokuł świeży 1 szt. 30
41. Sałata 1 szt. 100
42. Cytryny 1 kg 40
43. Pieczarki świeże 1 kg 80
44. Ziemniaki 1 t 4
45. Marchew świeża 1 kg 350
46. . Czosnek świeży 1 szt. 300
47. Koperek świeży 1 szt. 200
48. Pietruszka natka 1 szt. 250
49. Ogórek świeży 1 kg 80
50. Pomidor świeży 1 kg 60
51. Papryka świeża 1 kg 40
52. Kapusta czerwona 1 kg 70
53. Pietruszka korzeń 1 kg 100
54. Seler 1 kg 70
55. Cebula czerwona 1 kg 25
56. Buraki 1 kg 300
57. Fasola Jaś 1 kg 35
58. Groch omielany 1 kg 35
59. Kapusta biała 1 t 1
60. Cebula biała 1 kg 400
61. Szczypiorek 1 szt. 100
62. Kapusta pekińska 1 szt. 100
63. Cukinia 1 kg 25
64. Kapusta włoska 1 szt. 30
65. Banany 1 kg 120
66. Jabłka 1 kg 200
Pełna treść ogłoszenia razem z załącznikami.
Termin składania wniosków upływa 06.03.2013 godzina 12:30, miejsce: Małopolska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy, Al. Słowackiego 44, 30-018 Kraków, III p, pok. 308.