Dostawa około 20 ton owoców i warzyw
2014-02-18 08:00
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA" , ul. Pomorska 1, 77-330 Czarne, woj. pomorskie, tel. 59 833 36 79, faks 59 833 24 30.
Przedmiotem zamówienia są zakup i sukcesywna dostawa owoców i warzyw dla OKW Posejdon w Ustce.
1. Ananas świeży szt 25 2. Arbuz kg 300 3. Awokado szt 20 4. Banan kg 300 5. Borówka amerykańska sezon 15 VI- 15 VIII kg 20 6. Botwina, sezon 15 V-15 VIII kg 20 7. Brokuły szt 10
8. Brokuły, sezon 15 V- 15 X szt 70 9. Brzoskwinia sezon 15 VI-15 IX kg 250 10. Burak korzeniowy kg 650 11. Cebula kg 850 12. Cebula czerwona kg 45 13. Cukinia kg 25 14. Cukinia 15 VII- 15 X kg 50 15. Cytryna kg 660 16. Czereśnie sezon 15 VI-15 VIII kg 40 17. Czosnek kg 45 18. Dynia 15 VII- 15 XII kg 35 19. Fasolka szparagowa sezon 15 VII- 15 VIII kg 20 20. Gruszka kg 200 21. Jabłko kg 900 22. Kalafior szt 90 23. Kalafior 15VI- 15X szt 250 24. Kapusta biała kg 120 25. Kapusta czerwona kg 290 26. Kapusta kiszona kg 550 27. Kapusta młoda 15 V-15 VIII szt 250 28. Kapusta pekińska kg 500 29. Kiwi szt 200 30. Koper kg 8 31. Koper sezon 15 VI-15 IX kg 10
32. Maliny, sezon 15 VII
40.
Ogórek szklarniowy (z wyłączeniem ogórków przeznaczonych do przetwórstwa i korniszonów), sezon 15 VI
41. Papryka (czerwona, zielona, żółta) kg 250 42. Papryka (czerwona, zielona, żółta) 15 VII
55. Salata masłowa szt 500 56. Sałata lodowa szt 80 57. Sałata lodowa, sezon 15 VI
59
Sałata ozdobna 01.V
60 Sałata ozdobna poza sezonem szt. 200 61. Seler korzeniowy kg 700 62. Szczypior kg 3,5 63. Szczypior 15 VI
Pełna treść ogłoszenia: www.pigbzamowieniapubliczne.pl/PrzetargiPokaz?id=88
Termin składania wniosków upływa: 24.02.2014 godzina 11:00, miejsce: Ośrodek Konferencyjno - Wypoczynkowy Posejdon w Ustce , ul. Rybacka 10 , 76-270 Ustka.
Przedmiotem zamówienia są zakup i sukcesywna dostawa owoców i warzyw dla OKW Posejdon w Ustce.
1. Ananas świeży szt 25 2. Arbuz kg 300 3. Awokado szt 20 4. Banan kg 300 5. Borówka amerykańska sezon 15 VI- 15 VIII kg 20 6. Botwina, sezon 15 V-15 VIII kg 20 7. Brokuły szt 10
8. Brokuły, sezon 15 V- 15 X szt 70 9. Brzoskwinia sezon 15 VI-15 IX kg 250 10. Burak korzeniowy kg 650 11. Cebula kg 850 12. Cebula czerwona kg 45 13. Cukinia kg 25 14. Cukinia 15 VII- 15 X kg 50 15. Cytryna kg 660 16. Czereśnie sezon 15 VI-15 VIII kg 40 17. Czosnek kg 45 18. Dynia 15 VII- 15 XII kg 35 19. Fasolka szparagowa sezon 15 VII- 15 VIII kg 20 20. Gruszka kg 200 21. Jabłko kg 900 22. Kalafior szt 90 23. Kalafior 15VI- 15X szt 250 24. Kapusta biała kg 120 25. Kapusta czerwona kg 290 26. Kapusta kiszona kg 550 27. Kapusta młoda 15 V-15 VIII szt 250 28. Kapusta pekińska kg 500 29. Kiwi szt 200 30. Koper kg 8 31. Koper sezon 15 VI-15 IX kg 10
32. Maliny, sezon 15 VII
40.
Ogórek szklarniowy (z wyłączeniem ogórków przeznaczonych do przetwórstwa i korniszonów), sezon 15 VI
41. Papryka (czerwona, zielona, żółta) kg 250 42. Papryka (czerwona, zielona, żółta) 15 VII
55. Salata masłowa szt 500 56. Sałata lodowa szt 80 57. Sałata lodowa, sezon 15 VI
59
Sałata ozdobna 01.V
60 Sałata ozdobna poza sezonem szt. 200 61. Seler korzeniowy kg 700 62. Szczypior kg 3,5 63. Szczypior 15 VI
Pełna treść ogłoszenia: www.pigbzamowieniapubliczne.pl/PrzetargiPokaz?id=88
Termin składania wniosków upływa: 24.02.2014 godzina 11:00, miejsce: Ośrodek Konferencyjno - Wypoczynkowy Posejdon w Ustce , ul. Rybacka 10 , 76-270 Ustka.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem