Dostawa ponad 13 ton owoców i warzyw
2014-02-06 08:00
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Poznańskie Ośrodki Sportu i Rekreacji , ul. Chwiałkowskiego 43A, 61-553 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 61 8357901, faks 61 8334651.
Przedmiotem zamówienia są dostawy żywności w pakietach:
II część: sukcesywne dostawy warzyw i owoców, dla restauracji RYCERSKA znajdującej się na Campingu Malta w Poznaniu ul. Krańcowa 98.
1 ananas świeży sur szt 15
2 arbuz kg. 600
3 awokado szt 80
4 bakłażan św kg. 70
5 banany kg. 510
6 bazylia doniczka szt 380
7 botwinka kg. 50
8 brzoskwinie kg. 20
9 buraki kg. 330
10 cebula szt
11 cukinia kg. 180
12 cytryna kg.
13 cebula kg. 620
14 czosnek kg. 70
15 dynia sur kg. 25
16 estragon doniczka szt 35
17 fasola biała kg. 10
18 grapefruit św kg. 10
19 gruszki kg. 25
20 jabłka kg. 430
21 kalafior świeży kg. 20
22 kapusta biała kg. 450
23 kapusta czerwona kg. 170
24 kapusta kwaszona kg. 170
25 kapusta pekińska kg. 206
26 karambola szt szt 80
27 kiełki lucerny kg. 46
28 rozmaryn doniczka szt 260
29 kiełki mix kg. 0
30 kiełki rzodkiewki kg. 0
31 Kiełki słonecznika kg. 0
32 kiełki soi kg. 0
33 kiwi szt 1800
34 kolendra doniczka szt 0
35 Koperek świeży,pęczek szt 70
36 limonka kg. 9
37 majeranek doniczka szt 5
38 malina kg. 15
39 mandarynki kg. 15
40 marchew kg. 600
41 melisa doniczka szt 10
42 melon szt 20
43 mięta doniczka szt 190
44 Figi szt 15
45 ogórek zielony w okresie od XII do V kg. 300
46 ogórek zielony w okresie od VI do XI kg. 430
47 ogórek kwaszony kg. 400
48 Ogórek małosolny kg. 50
49 oregano doniczka szt 10
50 papryka świeża w okresie od XII do V kg. 100
51 papryka świeża w okresie od VI do XI kg. 200
52 physalis szt 20
53 pieczarki kg. 90
54 pietruszka korzeń kg. 100
55 pietruszka zielona, pęczek szt 100
56 pomarańcze kg. 150
57 pomidory w okresie od XII do V kg. 700
58 pomidory w okresie od VI do XI kg. 1100
60 pomidory koktailowe kg. 81
61 por szt kg.
62 rozmaryn doniczka szt
63 Rzodkiewka pęczek szt 70
65 sałata szt 1000
66 Sałata dekoracyjna szt 50
67 Sałata lodowa szt 50
68 sałata mix szt 35
69 sałata radichio szt 29
70 sałata roszponka szt 13
71 sałata rukola kg.
72 seler kg. 460
73 Granaty szt 25
74 Szczypiorek świeży, pęczek kg.
75 szparagi świeże kg. 12
76 śliwka kg. 36
77 truskawki świeże kg. 32
78 tymianek doniczka szt 300
79 winogrono ciemne kg. 110
80 winogrono jasne kg. 50
81 wiśnia sur kg. 15
82 ziemniaki kg. 2100
83 cytryna kg. 300
84 Cebula czerwona kg. 30
85 sałata rukola szt 140
86 Por szt 400
87 Jeleń – schab b/k kg. 8
88 Kości surowe wędzone kg. 26
89 Kiełbasa jałowcowa kg. 2
87 Szczypiorek świeży, pęczek szt 300
88 Borówki kg. 25
89 Brokuły świeże kg. 10
90 Seler naciowy kg. 12
91 nektarynki kg. 30
92 cykoria kg. 4
93 czerwona porzeczka kg. 5
Pełna treść ogłoszenia: www.posir.poznan.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=686&Itemid=1
Termin składania wniosków upływa: 12.02.2014 godzina 11:00, miejsce: w sekretariacie Zamawiającego, Poznań (61-553), ul. Chwiałkowskiego 34A.
Przedmiotem zamówienia są dostawy żywności w pakietach:
II część: sukcesywne dostawy warzyw i owoców, dla restauracji RYCERSKA znajdującej się na Campingu Malta w Poznaniu ul. Krańcowa 98.
1 ananas świeży sur szt 15
2 arbuz kg. 600
3 awokado szt 80
4 bakłażan św kg. 70
5 banany kg. 510
6 bazylia doniczka szt 380
7 botwinka kg. 50
8 brzoskwinie kg. 20
9 buraki kg. 330
10 cebula szt
11 cukinia kg. 180
12 cytryna kg.
13 cebula kg. 620
14 czosnek kg. 70
15 dynia sur kg. 25
16 estragon doniczka szt 35
17 fasola biała kg. 10
18 grapefruit św kg. 10
19 gruszki kg. 25
20 jabłka kg. 430
21 kalafior świeży kg. 20
22 kapusta biała kg. 450
23 kapusta czerwona kg. 170
24 kapusta kwaszona kg. 170
25 kapusta pekińska kg. 206
26 karambola szt szt 80
27 kiełki lucerny kg. 46
28 rozmaryn doniczka szt 260
29 kiełki mix kg. 0
30 kiełki rzodkiewki kg. 0
31 Kiełki słonecznika kg. 0
32 kiełki soi kg. 0
33 kiwi szt 1800
34 kolendra doniczka szt 0
35 Koperek świeży,pęczek szt 70
36 limonka kg. 9
37 majeranek doniczka szt 5
38 malina kg. 15
39 mandarynki kg. 15
40 marchew kg. 600
41 melisa doniczka szt 10
42 melon szt 20
43 mięta doniczka szt 190
44 Figi szt 15
45 ogórek zielony w okresie od XII do V kg. 300
46 ogórek zielony w okresie od VI do XI kg. 430
47 ogórek kwaszony kg. 400
48 Ogórek małosolny kg. 50
49 oregano doniczka szt 10
50 papryka świeża w okresie od XII do V kg. 100
51 papryka świeża w okresie od VI do XI kg. 200
52 physalis szt 20
53 pieczarki kg. 90
54 pietruszka korzeń kg. 100
55 pietruszka zielona, pęczek szt 100
56 pomarańcze kg. 150
57 pomidory w okresie od XII do V kg. 700
58 pomidory w okresie od VI do XI kg. 1100
60 pomidory koktailowe kg. 81
61 por szt kg.
62 rozmaryn doniczka szt
63 Rzodkiewka pęczek szt 70
65 sałata szt 1000
66 Sałata dekoracyjna szt 50
67 Sałata lodowa szt 50
68 sałata mix szt 35
69 sałata radichio szt 29
70 sałata roszponka szt 13
71 sałata rukola kg.
72 seler kg. 460
73 Granaty szt 25
74 Szczypiorek świeży, pęczek kg.
75 szparagi świeże kg. 12
76 śliwka kg. 36
77 truskawki świeże kg. 32
78 tymianek doniczka szt 300
79 winogrono ciemne kg. 110
80 winogrono jasne kg. 50
81 wiśnia sur kg. 15
82 ziemniaki kg. 2100
83 cytryna kg. 300
84 Cebula czerwona kg. 30
85 sałata rukola szt 140
86 Por szt 400
87 Jeleń – schab b/k kg. 8
88 Kości surowe wędzone kg. 26
89 Kiełbasa jałowcowa kg. 2
87 Szczypiorek świeży, pęczek szt 300
88 Borówki kg. 25
89 Brokuły świeże kg. 10
90 Seler naciowy kg. 12
91 nektarynki kg. 30
92 cykoria kg. 4
93 czerwona porzeczka kg. 5
Pełna treść ogłoszenia: www.posir.poznan.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=686&Itemid=1
Termin składania wniosków upływa: 12.02.2014 godzina 11:00, miejsce: w sekretariacie Zamawiającego, Poznań (61-553), ul. Chwiałkowskiego 34A.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem