Warunki przechowywania i transportu partii jednorodnych oraz wrażliwość i produkcja etylenu poszczególnych produktów.
2010-11-08 21:44
Źródło:
www.fresh-market.pl
Warzywa
PRODUKT TEMPERATURA
Stopnie Celsjusza WILGOTNOŚĆ
względna
powietrza % OKRES
PRZECHOWY-
WANIA PRODUKCJA
ETYLENU WRAZLIWOŚĆ NA ETYLEN Bakłażan 8-12 90-95 1-2 tygodni N ŚR Brokuły 0 90-95 7-14
Pełny wersja artykułu dostępna tylko dla posiadaczy
abonamentu Fresh-market.pl
abonamentu Fresh-market.pl
- Statystyki dotyczące produkcji, eksportu i importu
- Przyczyny i analizy zmian rynkowych
- Dane dotyczące cen skupu owoców i warzyw
- Bieżące notowania cen z ponad 50 rynków hurtowych z Polski i zagranicy
- Codziennie dodawane ponad 3500 cen owoców i warzyw
Tylko 66,70 zł miesięcznie
Przy prenumeracie rocznej
To się opłaca!
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem