Hiszpania rozpoczyna sezon awokado z prognozą wzrostu produkcji o 20% do 30%.
2025-10-31 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Hiszpańska Organizacja Międzygałęziowa Awokado i Mango (OIAM) ogłasza rozpoczęcie sezonu awokado w Hiszpanii z optymistycznym nastawieniem. Po kilku latach suszy, produkcja ma wzrosnąć o 20% do 30% w porównaniu z ubiegłym rokiem. Ten wzrost jest głównie spowodowany wiosennymi deszczami w regionie Axarquia.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Awokado
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



