Jabłko Joya® podbija półkę swoją chrupkością.
2025-05-20 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Ze swoją chrupkością, orzeźwiającym smakiem kwaśnym i odświeżającym, Joya® zyskuje coraz większą popularność jako jedna z gwiazd sezonu wiosenno-letniego w dziale warzyw i owoców. To jabłko, które łamie schematy i stara się dominować w okresie wiosenno-letnim.
Italiafruit.net

Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Z prasy
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem