Wzrasta produkcja ekologicznych jabłek z Doliny Val Venosta, pozytywny bilans dla Vip.
2025-08-05 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Sezon organicznych jabłek z Val Venosta zbliża się do końca, z ostatnimi zbiorami, które zostaną wysłane z centrum pakowania w Castelbello do połowy sierpnia. Pomimo trudności związanych z produkcją w ubiegłym roku spowodowanych warunkami pogodowymi.
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Z prasy
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem