Ondyna, płaska gruszka o okrągłym smaku
2025-07-24 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Forma jest płaska, ale smak nie. Ondine, nowa premium płaska nektarynka o białym miąższu, stworzona we współpracy między wiodącymi włoskimi i zagranicznymi firmami sadowniczymi, wchodzi na rynek po raz pierwszy z ważnymi wynikami po kilku latach kampanii.
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Gruszki
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem