Wzrost przetwarzania mango w Burkina Faso
2025-08-27 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Zachodnia Afryka ma nadmiar mango, który znacznie przekracza zdolności rynku lokalnego, podczas gdy mniej niż 20% rocznej produkcji opuszcza kraj. Ponad połowa produkcji mango po prostu gnije i ginie. Dlatego przetwarzanie i produkcja produktów ubocznych z mango staje się coraz bardziej popularne.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Mango
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



