Nowe badania wykorzystują naturalną żywicę drzewną do przedłużenia trwałości świeżych produktów spożywczych.
2025-02-28 02:00
Źródło:
Fruitnet.com
Seria badań przeprowadzonych na Uniwersytecie Queensland wykazała, że stosowanie naturalnej gumy drzewnej i światła przedłuża trwałość świeżych owoców i warzyw.
Fruitnet.com

Eurofruit to wiodący magazyn dla nabywców i dostawców świeżych produktów w Europie i na Bliskim Wschodzie.
Globalna sieć redaktorów, reporterów i korespondentów magazynu, publikująca dziesięć numerów rocznie, a także codzienne wiadomości online, zapewnia międzynarodowy handel owocami i warzywami informacjami i analizami, obejmującymi innowacje we wszystkich obszarach działalności.
Zobacz więcej: Ogólne informacje z rynku owoców
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem