Wpływ jakości wody do mycia na okres przydatności do spożycia i bezpieczeństwo produktów spożywczych opłukanych warzyw i owoców.
2025-12-24 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Jakość wody do mycia ma znaczący wpływ na okres przydatności do spożycia i bezpieczeństwo produktu mytej żywności. Ostatnio przeprowadzona ocena pokazuje, jak biodegradowalny środek dezynfekujący Huwa-San TR-50 może w pełni oczyścić system wodny, usuwając biofilm, obciążenie mikrobiologiczne, niski poziom tlenu.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Ogólne informacje z rynku owoców
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



