Wpływ zmian klimatu na pigmentację pomarańczy krwistej
2025-01-31 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Przemysł przetworów z owoców cytrusowych na Sycylii chlubi się przodownictwem w produkcji pomarańczy krwistych, których charakterystyczną cechą jest wysoka pigmentacja, związana z produkcją antocyjanów, które charakteryzują pęcherzyki i owocolistki trzech głównych odmian pomarańczy -
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Owoce cytrusowe
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



