Kalifornijskie śliwki w roli głównej w nowej sztuce mieszania drinków.
2025-10-31 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Nowe pomysły na degustację śliwek kalifornijskich dzięki połączeniu świata mixologii i sztuki czekolady. Projekt powstał dzięki współpracy między Stefanem Collombem, mistrzem cukierniczym reprezentującym California Prune Board we Włoszech, a Benjaminem Cavagną, kierownikiem baru.
Freshpointmagazine.it
Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Śliwki
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



