Przetwarzanie truskawek dostosowuje się do popytu przez cały rok.
2025-07-10 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Produkcja truskawek znacząco wzrosła w ostatnich latach, zwłaszcza w segmencie czwartej kategorii (gotowe do jedzenia). Kiedyś ograniczona do zbiórów wiosennych, truskawki są teraz uprawiane nawet przez 10 miesięcy w roku, co zwiększa zapotrzebowanie na wydajny i specjalistyczny sprzęt do ich przetwarzania.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Truskawki - z prasy
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem




