Na półce znajdują się różnorodne odmiany winogron Barbera z Sycylii.
2025-06-25 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Sezon winogron stołowych Barbera International właśnie się rozpoczął: jest to produkcja w całości z Sycylii, która korzysta z odpowiedniego klimatu i gleby. "Każdy grono winogron Barbera jest autentycznym wyrazem naszej ziemi, ukształtowanym przez unikalną dolomitową glebę" - mówi.
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Winogrona
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem