Nauka "tradycyjnego smaku"
2007-10-19 00:00
Podkarpacka Izba Rolnicza w październiku w ramach Programu „Agro-Smak 2”, „Produkt tradycyjny i regionalny szansą na ożywienie rozwoju obszarów wiejskich Podkarpacia” organizuje z myślą o rolnikach – producentach żywnościowych produktów tradycyjnych i regionalnych - cykl jednodniowych warsztatów szkoleniowych.
Udział w szkoleniu jest bezpłatny (rolnicy pokrywają tylko koszt dojazdu i otrzymają bezpłatnie materiał szkoleniowy).
Chętni do udziału w szkoleniu proszeni są o zgłaszanie się telefonicznie do Biura Podkarpackiej Izby Rolniczej w Boguchwale telefon (017) 871-40-78.
Źródło: fresh-market.pl na podstawie Podkarpackiej Izby Rolniczej za PPR
Udział w szkoleniu jest bezpłatny (rolnicy pokrywają tylko koszt dojazdu i otrzymają bezpłatnie materiał szkoleniowy).
Chętni do udziału w szkoleniu proszeni są o zgłaszanie się telefonicznie do Biura Podkarpackiej Izby Rolniczej w Boguchwale telefon (017) 871-40-78.
Źródło: fresh-market.pl na podstawie Podkarpackiej Izby Rolniczej za PPR
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem