"Dynia przeszła wielką rewolucję".
Jesteś "historykiem dyni", kiedy rozpoczęła się Twoja komercjalizacja i jakie są Twoje doświadczenia po tylu latach?
To było ponad 30 lat temu. Zaczęliśmy od tradycyjnej odmiany dyni orzechowej, ponieważ szukaliśmy produktu uzupełniającego letnią sezonowość melona i arbuza, produktów, od których rozpoczęła się nasza działalność. The

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Arbuzy