Dzięki arbuzom sezon wydłuża się, a ceny spadają.
2024-09-09 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Dla krajowych arbuzów okres komercjalizacji został teraz wydłużony, rozpoczynając się pod koniec kwietnia i (co jeszcze bardziej dziwi) kończąc w październiku. Zmiany klimatyczne również zachęcają do spożywania tego owocu/warzywa nawet w miesiącach jesiennych. Może Cię to zainteresować.
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Arbuzy
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem