Nowe rozwiązanie firmy Vellsam pozwala uzyskać większą wagę, rozmiar i kaliber podczas tuczenia arbuzów.
Faza tuczenia arbuza jest kluczowym momentem dla rentowności rolnika, procesem, który rozpoczyna się po zapyleniu kwiatów żeńskich przez męskie i który ma kluczowe znaczenie dla jego wydajności, ponieważ to właśnie w tym okresie owoc przechodzi szybki wzrost i gromadzenie cukrów i składników odżywczych, które przyczyniają się do zwiększenia jego wielkości, ale
Owoc jest również bardzo ważnym etapem w produkcji arbuza, procesem, który rozpoczyna się po zapyleniu kwiatów żeńskich przez męskie i który ma kluczowe znaczenie dla jego wydajności.

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Arbuzy