Awokado: jak uniknąć utraty kwiatów i opadania owoców oraz uzyskać 50% więcej zawiązków owoców
Wiosna jest nadejściem decydującej fazy dla upraw awokado na hiszpańskim wybrzeżu Morza Śródziemnego, aby osiągnąć większy i lepszy zestaw owoców, unikając w ten sposób opadania owoców, a jednocześnie, aby odzyskać ewentualne straty, jakie mogli ponieść w okresie kwitnienia z powodu przymrozków, które mogły wystąpić z powodu niskich temperatur, rozwiązując w ten sposób dwa z głównych problemów
produkcji awokado w Hiszpanii
Wiosna jest decydującą fazą dla upraw awokado na hiszpańskim wybrzeżu Morza Śródziemnego.

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Awokado