Naukowcy określają skład chemiczny awokado z Teneryfy, aby być konkurencyjnymi.
2024-05-23 10:00
Źródło:
Fruitnet.com
Naukowcy (Clemente Méndez, Alicja Grycz, Domingo Ríos, Beatriz Rodríguez i Elena Rodríguez) wyjaśniają, że uprawa awokado wzrasta każdego roku, w rezultacie światowa produkcja zwiększyła się o 200% w ciągu ostatnich dziesięciu lat. Jest to zdrowy owoc, bogaty w
Fruitnet.com

Eurofruit to wiodący magazyn dla nabywców i dostawców świeżych produktów w Europie i na Bliskim Wschodzie.
Globalna sieć redaktorów, reporterów i korespondentów magazynu, publikująca dziesięć numerów rocznie, a także codzienne wiadomości online, zapewnia międzynarodowy handel owocami i warzywami informacjami i analizami, obejmującymi innowacje we wszystkich obszarach działalności.
Zobacz więcej: Awokado
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem