Nowozelandzki startup rewolucjonizuje technologię żywności dzięki liofilizowanemu awokado w proszku
Startup Ovavo z siedzibą w Nowej Zelandii, zajmujący się technologiami spożywczymi, wprowadza innowacje w postaci liofilizowanego proszku z awokado. Wykorzystując technologię próżniową i temperatury poniżej zera, firma odwadnia miąższ awokado w skoncentrowany proszek. Proces ten przekształca kryształy lodu w zamrożonym awokado w parę, która jest następnie ekstrahowana, zachowując naturalne właściwości awokado, w tym strukturę, smak, kolor i
...
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Awokado