Wartość dodana ręcznie przetworzonych owoców
"Możemy liczyć na kilku wyspecjalizowanych operatorów, którzy ręcznie pakują wszystkie morele i brzoskwinie Saturn przez cały okres kampanii letniej. Rezultatem jest dojrzalszy produkt, który dzięki temu może pochwalić się lepszymi właściwościami organoleptycznymi i dłuższym okresem przydatności do spożycia, co zdają się doceniać klienci, nawet zagraniczni", wyjaśnia Jenny Ghiddi, właścicielka "Domenico Laghi" w Forli.
Jenny Ghiddi, właścicielka

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Brzoskwinie