Mele: opracowana strategia mająca na celu przeciwdziałanie gorzkiemu posmakowi i nadmiernej obróbce cieplnej.
2024-06-04 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Niektóre z najważniejszych fizjopatii występujących w fazie po zbiorach są spowodowane niedoborem wapnia w owocach, jak wyjaśnia Maria Rosaria Stile, Kierownik Działu Badań i Rozwoju w firmie K-Adriatica. Zaczynamy od owoców pestkowych (głównie jabłka) - poprzez bukietowanie.
Italiafruit.net

Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: z prasy
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem