Popyt na lokalny imbir peruwiański rośnie, podczas gdy producenci czekają na lepsze ceny na światowych rynkach.
2024-11-19 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
W miarę wzrostu cen i popytu na imbir na światowych rynkach, lokalna ludność peruwiańska zwiększa również spożycie tego popularnego składnika żywności. Według Leandra Manuela Llacctarimay Figueroa, Dyrektora ds. Sprzedaży i Operacji w peruwiańskim przedsiębiorstwie uprawiającym i eksportującym imbir.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Figi
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



