Granaty ekologiczne - wzrost produkcji i spożycia
2024-11-21 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Bogata w przeciwutleniacze, szczególnie polifenole, granat ekologiczny jest obecnie centralnym punktem wzrostu produkcji i handlu na europejskim rynku. Projekt trzyletni (zakończy się w czerwcu 2025 roku) It’s Bio Aop Gruppo Vi.Va ma na celu promowanie tej rośliny, która jest również spożywana jako ekstrakt.
Freshpointmagazine.it
Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Granaty
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem