Granaty premium Etna Barbera w pełni zbiorów
Po pierwszych owocach pod koniec września, kampania granatów Barberad osiągnęła swój punkt kulminacyjny 25 października. Opóźnienie o około dziesięć dni w porównaniu do typowego roku, ze względu na upały, które utrzymywały się na Sycylii. Bardzo słodkie owoce, minimum 16 stopni w skali Brixa Alessandro Barbera
"Ze względu na bardzo gorący sezon, szacujemy niższe wolumeny do
".

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Granaty