Frullà oferuje innowacyjne gotowane jabłko... na tacy
Frullà, specjalista w dziedzinie mieszanek owocowych, jako jeden ze swoich atutów stawia innowacyjność produktów, aby oferować na rynku produkty, które są zawsze wysokiej jakości i często oryginalne. Tak jest w przypadku Frullà Classico Mela Cotta, w poręcznej 100-gramowej aluminiowej tacce, która w całości nadaje się do recyklingu. Gotowany, zmiksowany i posiekany miąższ jabłkowy, przygotowany z wybranymi owocami i

Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Jabłka