Ile cukru jest w jabłku custard?
Naukowa nazwa jabłka custard to Annona cherimola. Jest to owoc należący do rodziny Annonaceae i jest uprawiany w wielu częściach świata, w tym w Ameryce Łacińskiej, Azji i Afryce, i jest uważany za bardzo ceniony ze względu na swój słodki smak i gładką konsystencję. W Hiszpanii również istnieje coraz bardziej znacząca uprawa cherimoya, a największe znaczenie mają regiony Granady i Malagi.

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Jabłka