Jabłko Ambrosia z Piemontu staje się Frullą
Natura Nuova rozszerza linię specjalności terytorialnych Frullà Classico, marki, która od dziesięciu lat utożsamia świeże produkty z mieszanych owoców, o Frullà Classico Ambrosia mela del Piemonte.
Nowa referencja dostarczana jest w klasycznej 100 gramowej aluminiowej tacce, bez konserwantów i dodatku cukru, tylko ze świeżym miąższem. Ekstrakcja
.
Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Jabłka