Jabłko Juliet produkowane wyłącznie we Francji wciąż rośnie na arenie międzynarodowej
Jabłko Juliet®, które w ubiegłym sezonie obchodziło swoje 20-lecie, jest produkowane wyłącznie we Francji i ekologicznie przez 190 producentów na 700 hektarach ziemi. Dwukolorowe jabłko nadal rozwija się zarówno we Francji, jak i za granicą. Sezon handlowy rozpoczął się w połowie października i w tym roku ponownie odnotowano wzrost wolumenu sprzedaży, sprzedając ponad 10 000 ton.
60% Juliet® to

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Jabłka