Kiku Variety Management: "Wolumeny Crimson Snow wzrosły o 30 procent" #vocidellortofrutta
Klubowe projekty jabłkowe zyskują na popularności. Wśród nich jest projekt Crimson Snow, który zrzesza najlepsze firmy, takie jak Rivoira i Sanifrutta w Piemoncie, Consorzio Vog i Fratelli Clementi w Bolzano. Rozmawiamy o tym z Jürgenem Braunem, prezesem Kiku Variety Management. Rozmawiamy o projekcie Crimson Snow.
Stał się on naszym najbardziej

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Jabłka