Wzrost ilości Kissabel, dostępny do Świąt Bożego Narodzenia
Zbiory Kissabel, jabłka o czerwonym miąższu i czerwonej skórce, właśnie zakończyły się we Włoszech. Rozszerzenie krajowej produkcji do tysiąca ton i dobra jakość zbiorów sprawią, że sezon marketingowy potrwa do Świąt Bożego Narodzenia. Zwiększona sprzedaż w handlu detalicznym na dużą skalę Jabłka Kissabel
We Włoszech Kissabel jest uprawiany w Trydencie-Górnej Adydze i Piemoncie. Obok

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Jabłka