"Z trudem osiągniemy 250 000 ton"
"W tym sezonie jest dużo martwych owoców, w większości przypadków przekraczają one 50%. Dlatego nasze perspektywy produkcyjne są takie, że produkcja będzie znacznie mniejsza niż w poprzednim sezonie i ledwo osiągniemy 250 000 ton", powiedział Ximo Madramany, szef związku LA UNIÓ zajmującego się uprawą kaki.
"Przeciwności pogodowe obejmują wzrost częstości występowania i liczby szkodników, co powoduje, że producenci
Szkodniki i szkodniki nie są w stanie utrzymać się na rynku.

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Kaki