Apofruit ma na celu rozwinięcie uprawy kiwi w Kalabrii.
2024-07-19 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
"Chcemy również rozwijać się w tej dziedzinie, dlatego zamierzamy potroić produkcję kiwi w ciągu trzech lat, przechodząc z obecnych 30 000 do około 90 000 kwintali." Tak wypowiedzieli się Mirco Zanotti i Ernesto Fornari, prezes i dyrektor generalny.
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Kiwi
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem