Dietetyk radzi jeść kiwi ze skórką i w całości
Zarejestrowana dietetyczka Gabi Zaromskyte twierdzi, że zjada skórki wielu owoców i warzyw ze względu na korzyści, jakie mają one dla jej jelit. Według Zaromskyte, skórki ziemniaków, marchwi i kiwi "odżywiają inne gatunki drobnoustrojów jelitowych niż miąższ". Dzieje się tak dlatego, że skórki i skórki zawierają również ten niezwykle ważny składnik: błonnik. Zaromskyte

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Kiwi