Kiwi, nie tylko błonnik i witamina C
2024-10-14 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Spośród owoców uważanych za najzdrowsze, kiwi zdobyło prominentną pozycję w ciągu ostatniej dekady. Ale wróćmy do przeszłości. W latach siedemdziesiątych i osiemdziesiątych rozpoczęła się masowa produkcja kiwi we Włoszech, podczas gdy wcześniej traktowano kiwi głównie jako egzotyczny owoc.
Italiafruit.net

Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Kiwi
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem