Ozon, najlepszy sojusznik w konserwacji kiwi
2024-06-20 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Jedną z głównych właściwości ozonu jest jego zdolność do opóźniania procesu dojrzewania kiwi. Stosowanie ozonu po zbiorze, przeprowadzane przez MET Ozone Experts, firmę z Bolonii działającą na arenie międzynarodowej w dziedzinie technologii zastosowań ozonu, ma
Italiafruit.net

Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Kiwi
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem