Plant & Food Research: Zmniejszanie chorób kiwi poprzez badania nad algami.
2024-09-18 09:00
Źródło:
Fruitnet.com
Polisacharydy (cukry), które występują w algach, mają wywoływać reakcję w roślinach kiwi, która sprawia, że stają się one mniej podatne na choroby i bardziej odporne na stres środowiskowy, takie jak susza, powodzie czy długie okresy wysokich temperatur, które mogą występować w
Fruitnet.com

Eurofruit to wiodący magazyn dla nabywców i dostawców świeżych produktów w Europie i na Bliskim Wschodzie.
Globalna sieć redaktorów, reporterów i korespondentów magazynu, publikująca dziesięć numerów rocznie, a także codzienne wiadomości online, zapewnia międzynarodowy handel owocami i warzywami informacjami i analizami, obejmującymi innowacje we wszystkich obszarach działalności.
Zobacz więcej: Kiwi
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem