Właściwości odżywcze kiwi
Zapobieganie chorobom metabolicznymOtyłość: owoce i warzywa są naturalnie niskokaloryczne i bogate w błonnik, co pomaga kontrolować wagę i zapobiegać otyłości.Choroby układu krążenia: dieta bogata w owoce i warzywa wiąże się ze zmniejszonym ryzykiem chorób serca. Błonnik, przeciwutleniacze i fitoskładniki obecne w tych owocach i warzywach
są również związane ze zmniejszonym ryzykiem chorób serca.

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Kiwi