Plony kokosa na Wybrzeżu Kości Słoniowej spadają z powodu starzenia się drzew.
2024-09-12 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Iworiańskie kokosy są uprawiane i eksportowane przez cały rok, z czasem zbiorów odbywającym się co cztery lub pięć miesięcy, w zależności od odmiany. "Mimo zmian klimatycznych, sezonowość pozostaje mniej więcej niezmieniona, a kalendarze pozostają takie same," powiedział Philippe Abbe, Manager Fruits Foudjôh.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Kokos
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



