Dojrzewanie mango wymaga zarówno uczucia, jak i technologii.
2024-11-20 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Wysyłane mango muszą być starannie dojrzałe, aby osiągnąć optymalny smak. Micha Lejewaan, mistrz dojrzewania w firmie DL Fruit Logistics w Holandii, dzieli się, jak ten proces jest doskonalony. „Nie jest trudne, gdy już się wie jak, ale wymaga precyzji” - mówi o sztuce dojrzewania.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Mango
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



