Jak wykorzystanie etylenu wpływa na konsumpcję mango
W ostatnich latach okazało się, że wstępne kondycjonowanie i dojrzewanie owoców zwiększa konsumpcję i sprzedaż. Jest to nowszy sposób myślenia, który kontrastuje z przeszłością, kiedy sprzedawcy detaliczni koncentrowali się na jak najdłuższym okresie przydatności do spożycia, aby uniknąć marnotrawstwa, zaoszczędzić na kosztach i zwiększyć sprzedaż. "Obecnie dane pokazują, że koszt programu dojrzewania etylenowego w celu zapewnienia konsumentom

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Mango