Don Gregorio, pierwsza skóra ropuchy szklarniowej Sakaty
Smak Don Gregorio, pierwszej odmiany melona piel de sapo firmy Sakata do uprawy szklarniowej, jest zaskakujący w swojej prezentacji dla hodowców i sprzedawców. "Osiągnęliśmy nasz cel: wylądować w Almerii z wysokiej jakości melonem szklarniowym o doskonałym smaku, który nie różni się od melonów uprawianych na zewnątrz", informuje Joaquin Navarro.

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Melony