Ręczne przetwarzanie dla premium moreli.
2024-07-18 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Zbieranie morel, które są prawie gotowe do spożycia, wymaga specjalnego, ręcznego przetwarzania, które codziennie wykonuje Domenico Laghi z Forlì, aby dostarczać "gotowe do jedzenia" produkty na włoski i europejski rynek. "Kampania nadal odbywa się 7-10 dni wcześniej, a zbieranie owoców jest.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Morele
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



