Z naszych danych korzystają instytuty, ministerstwa, sieci handlowe dołacz i Ty!

Kup teraz abonament!

Badacze z Uniwersytetu Georgii eksplorują olejki eteryczne w celu poprawy bezpieczeństwa i trwałości organicznych produktów spożywczych.

2025-01-14 00:00
Źródło: Freshplaza.com
Organiczne owoce i warzywa są bardziej narażone na psucie się i patogeny przenoszone przez żywność ze względu na surowsze standardy produkcji ograniczające dodatki chemiczne. Aby temu zaradzić, badacze z Uniwersytetu Georgii, Faith Critzer i Laurel Dunn, prowadzą badania nad wykorzystaniem olejków eterycznych w celu zwiększenia bezpieczeństwa produktu.

Więcej. Przejdź do artykułu

Freshplaza.com
Freshplaza.com

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.

FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.

Zobacz więcej: Ogólne informacje z rynku owoców

Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem