I Cremosi, pasta warzywna z ciecierzycy i orzechów nerkowca
Świat roślinnych alternatyw dla sera znajduje coraz więcej miejsca na rynku, oferując smaczne i innowacyjne propozycje: tak jest w przypadku marki Ortìa, która niedawno wprowadziła na rynek Cremosi, linię past warzywnych z ciecierzycy i nerkowców.
Kolorowe, przyciągające wzrok, a jednocześnie proste i nieskomplikowane opakowanie zostało zaprojektowane tak, aby wyróżniać się na półkach sklepowych
.
Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Orzechy