Owoce w skorupkach, import podwaja krajową produkcję.
2024-05-13 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Produkcja włoska w 2023 roku wynosi 270 tysięcy ton orzechów laskowych, migdałów, orzechów włoskich, kasztanów i pistacji. Jest to bogata i zróżnicowana oferta pod względem różnorodności i charakterystycznych cech, będąca wyrazem licznych regionów pochodzenia, co stawia Włochy w czołówce.
Italiafruit.net

Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Orzechy
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem