The Green Line-DimmidiSì rozszerza gamę świeżych risotto
Zachęcona doskonałą reakcją rynku, gama świeżych risotto La Linea Verde-DimmidiSì została wzbogacona o nowy przepis, Risotto z czerwonym radicchio i orzechami włoskimi. Przygotowane bez konserwantów i w 100% z włoskiego ryżu
Risotto z czerwonym radicchio i orzechami włoskimi dołącza do pozostałych trzech przepisów z linii: Risotto ze szparagami, Risotto z grzybami i Risotto z grzybami
.
Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Orzechy